Informace pro rodiče (sezóna 2020/2021)

1. Hlavní trenéři zodpovědní za kategorie jsou:

PřípravkaStanislav Müller
ElévovéJulie Říhová
Mladší žáciZbyněk Kordula
Starší žáciRoman Čejka
DorostenciZbyněk Kordula

Prosíme omluvenky a dotazy pouze na tyto trenéry.

2. Je potřeba dodat co nejdříve – do konce září – nové a platné zdravotní kontroly pro hráče. Upozorňujeme, že kontrola je platná 12 měsíců od potvrzení.

3. Platba příspěvků nejpozději do 20.10. na účet č.: 2901814158 / 2010. Více informaci najdete na ZDE. Do zprávy pro příjemce uveďte jméno hráče.

Výše příspěvků – Dorostenci, Starší žáci, Mladší žáci, Elévové – 2500 Kč. Přípravka 1900 Kč. Platí stále akce, kdy mladší ze sourozenců platí pouze 1/2 z jeho částky.

4. V testovacím režimu je momentálně aplikace, která by nám měla usnadnit komunikaci s rodiči i hráči. Při zavedení Vám budou poskytnuty další informace. Věříme, že to povede k většímu propojení klubu, hráčů a rodičů. Pošlete prosím na trenéra za danou kategorii telefon (pokud mají i mail) a jméno vašich dětí, současně i váš telefon a mail do 30.9.2020. Aplikaci bude potřeba si po našem testování stáhnou do telefonu, to vás ještě budeme informovat. Do té doby budeme komunikovat mailem.

5. Nominace na zápasy bude probíhat opět týden před turnajem, dle aktuálního vývoje hráče a docházky na tréninky.

6. Prosíme o komunikaci  s trenéry až po tréninkové jednotce, z důvodu přípravy na trénink. Příp. kdykoliv na tel. číslo nebo email. Děkujeme za pochopení.

7. V plánu jsou samozřejmě letní turnaje. Pro každou kategorii minimálně jeden za sezonu + mimoflorbalové aktivity cca 2x do sezony. Dále bychom se rádi sblížili s Vámi jako s rodiči při utkáních rodiče vs děti na začátku a konci sezony.

8. Aktuální informace najdete na naší Facebookové stránce F.A.T.R. Dubňany a na našich webových stránkách. Do aktivace aplikace budeme zasílat všechny informace i na Vaše maily.

9. Cestovné na zápasy bude propláceno jednorázově 300 kč tomu, kdo poveze 4 hráče v autě a zápas se bude odehrávat ve vzdálenějších lokalitách – 50 km a více. V opačném případě, pokud nepojedete podpořit Vaše dítě na zápas a turnaj se odehraje poblíž Dubňan – Kyjov, Hodonín, Strážnice atd… bylo by vhodné mu dát alespoň nějakou tu „desetikorunu“ pro řidiče. Děkujeme moc a budeme rádi, pokud se toto u nás zavede.

10. Tréninky 11.9. jsou zrušeny pro mladší žáky a přípravku. Tréninky 18.9. jsou zrušeny pro všechny kategorie – z důvodu technické údržby haly.